Reviews:

Title: "Sigurd og Hydraen"


Series: Sigurds Magiske Sværd 1

Genre: Children + Picture Book

Language: Danish

Pages: 30

Age:7+


Back text:

Tag med Sigurd, når han trækker sit magiske sværd, og drager på eventyr i myternes verden.
Monstre skal bekæmpes og problemer løses, når Sigurd genlever gamle sagn om frygtelige monstre og heltemodige bedrifter, altsammen skrevet og illustreret for børn af en evig eventyrlysten sjæl.


Sigurds Magiske Sværd er en planlagt serie af letlæsningsbøger skabt med særligt fokus på spænding og visualitet, for at fange interessen af de børn, der måske har brug for lidt ekstra motivation til at sætte sig ned og opdage læsningens fantastiske univers.

Historierne kan læses både enkeltvis og som serie. Udgives på både dansk og engelsk.

[Danish]

Reviews:

Title: "Sigurd and the Hydra"


Series: Sigurd's Magical Sword 1

Genre: Children + Easy read + Picture Book

Language: English

Pages: 32

Age:7+


Back text:

Join Sigurd when he draws his magical sword, and goes on adventures in the world of myths and legends. Monsters must be defeated and problems solved, when Sigurd re-lives ancient tales of terrible monsters and heroic feats, written and illustrated for children by an ever playful soul.


Sigurd’s Magical Sword is a series of easy readers created with focus on excitement and visuals, aiming to spark the joy of reading for those kids who might need a little extra nudge to get going.
The stories can be both read aloud or used as independent reading. 
Published in both English and Danish


[English]

Title: "Lue"


Series: Skovhuggerens Saga bind 1

Genre: Young Adult (historically acurrate viking saga)

Language: Danish

Pages: 355

Age:10+


Back text:

Elleve somre gammel bliver høvdingesønnen Ragnar tvunget til at flygte i ly af natten. Da Ragnar rider ud ad porten, lægger han sit hjem og sit navn bag sig. Han er alene – helt alene. Nu har han kun sit vid og sin udholdenhed til at holde forfølgerne bag sig …

”... Så kom de. Det var tydeligt, at de fulgte et spor. Tre mænd til hest var de, og foran dem løb en hund med snuden i jorden. Det var ved at blive mørkt, men silhuetterne var tydelige. En isnende gysen jog gennem ham – var det…? Han kneb øjnene sammen for bedre at se i det begyndende mørke. Jo, det var – det var Hring og Hrafn, Grimhilds to brødre! Lue sank en klump. Hvis de to var blevet sendt efter ham, var han i større fare, end han havde frygtet!”


[Danish]

Title: "Eldur"


Series: Skovhuggerens Saga bind 2

Genre: Young Adult (historically acurrate viking saga)

Language: Danish

Pages: 460

Age:10+


Back text:

“Lue har fundet sin plads og slået åren ud. Han prøver at orientere sig i halvmørket, men han kan kun se mørke skygger inde mod kysten. Og nu kan han mærke strømmen… Det kan de alle. De driver sidelæns – sidelæns ind mod brændingen! Den brusende lyd kommer nærmere, og de kan se lyse skumsprøjt, hvor havet slår mod klipperne. De ikke længere driver, de bliver trukket ind mod brændingen – og det går stærkt! Ran har dem i sit net! Årerne rammer vandet, og Bølgekløver begynder at vende stævnen, men bliver stadig suget ind mod klipperne. Årerne pisker i vandet. De har ingen rytme. Lues åre rammer Thyges, og de mister begge deres tag. Lyden af træ, der rammer træ, og urytmisk plasken får panikken til at brede sig som en hedebrand. Ran har dem i sit net. Det er kun et spørgsmål om tid, før Bølgekløver bliver splintret mod klipperne…”


[Danish]

Reviews:

Title: "Sagaen om Mom"


Genre: Young Adult (historically acurrate viking saga)

Language: Danish

Pages: 328

Age:10+


Back text:

Ulf og Thorbjørn sidder ved deres lejrbål. Den sorte ravn, der på afstand har fulgt dem hele dagen, iagttager dem stadig. De kaster en godbid hen mod den. Den svæver ned fra træet, sluger maden, letter igen og forsvinder så op over trætoppene med et hæst skrig. Kort efter kommer en mystisk kvinde gående. Hun sætter sig ved deres bål, og snart hvirvler hun drengene ind i en utrolig fortælling om vikingedrengen Mom, og hvordan hans saga blev til.


[Danish]